Daktechniek

R&R Daktechniek 

Wij leggen, onderhouden en renoveren platte en hellende daken voor particulier en bedrijf. R&R Daktechniek. staat garant voor kwalitatief hoogwaardige dakbedekking. Wij gebruiken A-kwaliteit dak materialen die vakbekwaam worden verwerkt. De superieure afwerking geeft uw dak nèt dat beetje extra. Daarbij staan we niet alleen bekend om onze kwaliteiten op het platte en hellende dak, maar ook om onze nette manier van werken.

Kostenbesparend

Door uw nieuwe of bestaande dak goed te isoleren bespaart u niet alleen stookkosten maar draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu. Bij R&R Daktechniek kunt u kiezen uit diverse soorten isolatie. En ook een ecologisch verantwoord dak oftewel een milieuvriendelijk dak behoort tot de mogelijkheden.

Hoe waardevol is uw dak?

Hoe waardevol uw dak is merkt u pas als het lekt. De kosten komen dan vaak onverwacht en onvoorzien. Een mooi solide dak is daarbij ook waarde verhogend voor uw huis. Hiernaast ziet u een greep uit de vele mogelijkheden van R&R Daktechniek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in wat voor u de beste keuze is. Dus om uw dak waterdicht, sneeuwdicht, tochtvrij en warmte isolerend te krijgen, bent u bij R&R Daktechniek op het juiste adres. R&R Daktechniek is ook uw adres voor stormschade!

Neem gerust contact met ons op ->

OmslagRenR.png